Пляшко О.С. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ОЦІНКА ТЕНДЕНЦІЙ ФІНАНСУВАННЯ І ПЕРЕДУМОВ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА. In: Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки. НУВГП, Рівне, с. 47-59. ISBN 978-966-327-475-1
|
Текст
Пляшко О.С., п.1.4..pdf Завантажити (5MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Розділ Книги |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Пляшко О.С. Організація харчування у закладах освіти: оцінка тенденцій фінансування і передумов формування соціально-економічної безпеки суспільства / О.С.Пляшко // Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки : колект. монографія / за наук. редакцією д.е.н., проф. Г.Ю.Міщук. – Рівне : НУВГП, 2020. - С.47-59. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 22 Груд 2021 10:23 |
Останні зміни: | 22 Груд 2021 10:23 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10203 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |