Маринич І.Д. та Шевчук О.А. (2022) Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 117-120.
|
Текст
Маринич І.Д., Шевчук О.А..pdf Завантажити (4MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Маринич І.Д. Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини / І.Д.Маринич, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 117-120. |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки |
Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк |
Дата внесення: | 15 Лют 2023 09:32 |
Останні зміни: | 15 Лют 2023 09:32 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10777 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |