Маринич І.Д. та Шевчук О.А.
(2022)
Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини.
Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022.
с. 117-120.
Тип елементу: |
Стаття
|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): |
Маринич І.Д. Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини / І.Д.Маринич, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 117-120. |
Тематика (за УДК): |
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: |
Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра технологічної, професійної освіти та цивільної безпеки |
Користувач, що депонує: |
Наталія Гуменюк
|
Дата внесення: |
15 Лют 2023 09:32 |
Останні зміни: |
29 Груд 2024 09:08 |
URI: |
http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10777 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
|
Перегляд елементу |