Коханюк М.І. та Якубовська Н.В. (2022) МАРКЕТИНГОВЕ ЦІНОУТВОРЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів, 2022. с. 133-135.
|
Текст
Коханюк М.І., Якубовська Н.В..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Анотація
В сучасних умовах харчові заклади адаптуються під усі обставини продиктовані бізнес-середовищем, МакДональдз не став виключенням, запроваджував і продовжує запроваджувати усі необхідні маркетингові засоби в своїй діяльності. Пристосовуючись та конкуруючи з іншими закладами, підприємство успішно розвивається, його цінова політика динамічно адаптується в залежності і від конкурентної ситуації, і від реакції самих споживачів, і від інших різноманітних факторів.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Коханюк М.І. Маркетингове ціноутворення на підприємстві ресторанного господарства / М.І. Коханюк, Н.В. Якубовська // Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів : ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців, 17 листоп. 2022 р.: [тези доп.]. – Рівне: РДГУ, 2022. – С. 133-135. |
Ключові слова: | ресторання підприємства, ціноутворення, маркетинг. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | Unnamed user with username Marchuk |
Дата внесення: | 10 Трав 2023 08:16 |
Останні зміни: | 10 Трав 2023 08:16 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11213 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |