Кибукевич С.Ю. та Пляшко О.С. (2024) ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНЦІВ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2024. с. 139-141.
Текст
Кибукевич С.Ю., Пляшко О.С..pdf Завантажити (3MB) |
Анотація
У контексті сталого розвитку харчування поєднує соціальну, екологічну та економічну складові і є як окремою ціллю, яка включає подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки і поліпшення харчування, так і компонентою, що забезпечує досягнення усіх інших цілей. Соціальна складова харчування полягає у формуванні якісного і збалансованого продуктового кошика у обсягах, який відповідає раціональним нормам споживанням, екологічна – у заохоченні виробництва та споживання продуктів харчування з мінімальним негативним впливом на довкілля. На суспільному рівні харчування впливає на економічний розвиток країни через споживання та виробництво продуктів харчування.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Кибукевич С.Ю. Харчування українців у контексті сталого розвитку / С.Ю. Кибукевич, О.С. Пляшко // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 лют. 2024 р. : [тези доп.]. – Рівне : О. Зень, 2024. – С. 139-141. |
Ключові слова: | сталий розвиток, економічний розвиток України, продовольча безпека. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | Unnamed user with username Marchuk |
Дата внесення: | 03 Лип 2024 08:33 |
Останні зміни: | 03 Лип 2024 08:33 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13868 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |