Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНЦІВ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ

Кибукевич С.Ю. та Пляшко О.С. (2024) ХАРЧУВАННЯ УКРАЇНЦІВ У КОНТЕКСТІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2024. с. 139-141.

[img] Текст
Кибукевич С.Ю., Пляшко О.С..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

У контексті сталого розвитку харчування поєднує соціальну, екологічну та економічну складові і є як окремою ціллю, яка включає подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки і поліпшення харчування, так і компонентою, що забезпечує досягнення усіх інших цілей. Соціальна складова харчування полягає у формуванні якісного і збалансованого продуктового кошика у обсягах, який відповідає раціональним нормам споживанням, екологічна – у заохоченні виробництва та споживання продуктів харчування з мінімальним негативним впливом на довкілля. На суспільному рівні харчування впливає на економічний розвиток країни через споживання та виробництво продуктів харчування.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кибукевич С.Ю. Харчування українців у контексті сталого розвитку / С.Ю. Кибукевич, О.С. Пляшко // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 лют. 2024 р. : [тези доп.]. – Рівне : О. Зень, 2024. – С. 139-141.
Ключові слова: сталий розвиток, економічний розвиток України, продовольча безпека.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 03 Лип 2024 08:33
Останні зміни: 03 Лип 2024 08:33
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13868

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу