Герасименко О.А. (2021) РЕАЛІЗАЦІЯ ТА ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ ТЕХНІКИ І ТЕХНОЛОГІЙ» ДЛЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ. Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів, 2021. с. 5-8.
|
Текст
Герасименко О.А..pdf Завантажити (2MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Герасименко О.А. Реалізація та зміст дисципліни «Основи техніки і технологій» для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи / О.А.Герасименко // Актуальні проблеми модернізції професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у контексті Євроінтеграційних процесів : матеріали Всеукр. Інтернет-конф. (м. Рівне, 28 квіт. 2021 року). - Рівне : РВВ РДГУ. - 2021. - 140 с. |
Ключові слова: | основи техіки і технологій, підготовка фахівців, готельно-ресторанна справа |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економіка праці. Організація праці 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Людмила Буравкова |
Дата внесення: | 29 Лист 2021 07:50 |
Останні зміни: | 29 Лист 2021 08:57 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9985 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |