Елементи, в яких тема (за УДК): "640 Типи комунально-побутових підприємств та домашнє господарство"
Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (5)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (5)
- 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту (5)
- 640 Типи комунально-побутових підприємств та домашнє господарство (5)
- 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту (5)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (5)
Д
Дейнега І.О. та Андрощук М.С. (2017) РОЗШИРЕННЯ КОМУНІКАЦІЙ МІЖ ВИЩОЮ ОСВІТОЮ ТА БІЗНЕС-СЕРЕДОВИЩЕМ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА ПЕРЕДУМОВА ЇЇ СТАБІЛЬНОГО РОЗВИТКУ. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі, 2017. с. 165-166.
К
Комаровець І.П. та Хижнякова Н.О. (2012) ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ МІНІ-ГОТЕЛЮ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2012 (Ч. 2). с. 171-173.
М
Машта Н.О. та Поліщук О.Ю. та Савченко О.Р. (2022) МЕТОД ІНТЕГРАЛЬНОГО ПОКАЗНИКА В ОЦІНЮВАННІ РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТИПУ «КАФЕ» = THE METHOD OF THE INTEGRAL INDICATOR IN ASSESSING THE LEVEL OF COMPETITIVENESS OF CAFE. Економіка і суспільство, 2022 (39). ISSN 2524-0072
Н
Назарчук О.О. та Шліхта Г.О. (2012) СТВОРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2012 (Ч. 2). с. 51-52.
Ш
Шурин О.І. (2023) ДО ПИТАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ. Актуальні проблеми модернізації професійно-педагогічної підготовки освіти в контексті євроінтеграційних процесів, 2023. с. 101-104.