Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СУТНІСТЬ ТА ВЛАСТИВОСТІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ

Вальковець В.В. та Пляшко О.С. (2021) СУТНІСТЬ ТА ВЛАСТИВОСТІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 18-19.

[img]
Перегляд
Текст
Вальковець В.В., Пляшко О.С..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

У сучасних умовах специфіки та динамічного розвитку ринків товарів та послуг, конкуренції і складності та непередбачуваності змін зовнішнього середовища перед підприємствами постає проблема пошуку прогресивних інструментів і методів управління. Одним з них є процесний підхід, який передбачає позиціонування підприємства як сукупності взаємодіючих процесів, які реалізують його мету.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Вальковець В.В. Сутність та властивості бізнес-процесів роздрібної торгівлі / В.В.Вальковець, О.С.Пляшко // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 18-19.
Ключові слова: бізнес, дрібна торгівля
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 10 Січ 2022 07:40
Останні зміни: 10 Січ 2022 07:40
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10286

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу