Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МОДЕЛЮВАННЯ МОРФОЛОГІЧНОЇ ГЕТЕРОГЕННОСТІ НАНОКОМПОЗИТІВ НА ОСНОВІ ГНУЧКОЛАНЦЮГОВИХ ЛІНІЙНИХ ПОЛІМЕРІВ

Ляшук Т.Г. та Левчук В.В. та Колупаєв Б.С. (2021) МОДЕЛЮВАННЯ МОРФОЛОГІЧНОЇ ГЕТЕРОГЕННОСТІ НАНОКОМПОЗИТІВ НА ОСНОВІ ГНУЧКОЛАНЦЮГОВИХ ЛІНІЙНИХ ПОЛІМЕРІВ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 52-54.

[img]
Перегляд
Текст
Ляшук Т.Г., Левчук В.В., Колупаєв Б.С..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Сучасні розробки в сфері полімерних матеріалів стосуються в першу чергу мікро- та наноелектроніки, що в першу чергу пов’язано із їх широким попитом в сферах ІТ на апаратному рівні. Менш, проте теж важливим, є їх використання в теплотехніці, адже такі матеріали також використовуються в якості терморезистивних елементів та засобів більш дешевшого тепловідводу. Тому, зрозуміло, що дослідження властивостей таких матеріалів, є досить важливим елементом сучасної науки і представляє широкий інтерес, як на експериментальному, так і на теоретичному рівнях.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ляшук Т.Г. Моделювання морфологічної гетерогенності нанокомпозитів на основі гнучколанцюгових лінійних полімерів / Т.Г.Ляшук, В.В.Левчук, Б.С.Колупаєв // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 52-54.
Ключові слова: полімерні матеріали
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра фізики, астрономії та методики викладання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 11 Січ 2022 08:46
Останні зміни: 11 Січ 2022 08:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10308

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу