Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ

Сисоєва А.-М.С. та Машта Н.О. (2021) СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 72-73.

[img]
Перегляд
Текст
Сисоєва А.-М. С., Машта Н.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Реалії сьогодення потребують вироблення методик управління персоналом у державних установах. Адже переважна більшість практичних рекомендацій щодо ефективного управління персоналом розроблені виключно для приватного сектора. Можливим також видається адаптація методик, що використовуються в управлінні персоналом на приватних підприємствах, для установ державного сектору. Зокрема, публікації іноземних науковців визначають, що у розвинутих країнах покращення роботи з персоналом держаних установ здебільшого відбувається шляхом запозичення методів і принципів роботи з кадрами в організаціях приватного сектору.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Сисоєва А.-М.С. Специфіка управління персоналом в органах державної влади / А.-М.С.Сисоєва, Н.О.Машта // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 72-73.
Ключові слова: органи державної влади, управління персоналом
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 35 Державне адміністративне управління. Військова справа
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 13 Січ 2022 07:59
Останні зміни: 18 Січ 2022 08:03
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10340

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу