Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСНОВНІ ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОТИ З ДОКУМЕНТАМИ В ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВАХ

Твердохліб Ю.І. та Попчук О.В. (2011) ОСНОВНІ ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ РОБОТИ З ДОКУМЕНТАМИ В ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВАХ. Документно-інформаційні ресурси, 2011. с. 63-65.

[img]
Перегляд
Текст
Твердохліб Ю.І., Попчук О.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Однією з форм управлінської діяльності, що здійснюється в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, а також на підприємствах, в установах і організаціях усіх форм власності є організація роботи з документами. Відповідно до ДСТУ 2732:2004 «Діловодство й архівна справа. Терміни та визначення понять» організація роботи з документами – це організування документообігу, формування справ, зберігання службових документів та користування ними у поточній діяльності установи.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Твердохліб Ю.І. Основні шляхи оптимізації роботи з документами в державних установах / Ю.І.Твердохліб, О.В.Попчук // Документно-інформаційні ресурси : матеріали звітної наук. конф. викладачів, аспірантів, співробітників і студентів каф. документ. комунікацій, 11 берез. 2011 р. : [тези доп.] – Рівне : РДГУ, 2011. - С. 63-65.
Ключові слова: робота з документами в установі
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 002 Друк в цілому. Документація. Книги. Авторство
3 Суспільні науки > 34 Право. Юриспруденція > 342 Державне право. Конституційне право. Адміністративне право
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра документальних комунікацій та бібліотечної справи
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 15 Лют 2022 07:54
Останні зміни: 15 Лют 2022 07:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10531

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу