Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ТЕОРЕТИЧНА ЕМБРІОЛОГІЯ І ПРАКТИЧНА РЕПРОДУКТОЛОГІЯ (ГЕНЕТИЧНИЙ, СОМАТИЧНИЙ, ЕКОЛОГІЧНИЙ, ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ І ДУХОВНИЙ АСПЕКТИ)

Загоруйко Г.Є. та Марциновський В.П. та Касянчук В.М. ТЕОРЕТИЧНА ЕМБРІОЛОГІЯ І ПРАКТИЧНА РЕПРОДУКТОЛОГІЯ (ГЕНЕТИЧНИЙ, СОМАТИЧНИЙ, ЕКОЛОГІЧНИЙ, ТЕРМІНОЛОГІЧНИЙ І ДУХОВНИЙ АСПЕКТИ). [Навчальний посібник]

[img]
Перегляд
Текст
Загоруйко Г.Є., Марциновський В.П., Касянчук В.М._Теоретична ембріологія.pdf

Завантажити (6MB) | Перегляд

Анотація

Науково-навчальний посібник сприяє підготовки магістрів-біологів з високим рівнем теоретичних знань і практичних навичок. Забезпечує практичними завданнями студентів стаціонарного, заочного і дистанційного навчання. Кожне практичне завдання містить блоки: теоретична частина, практична частина, завдання для самостійної роботи. Відповідальні за зміст теоретичної частини і практичних завдань є автори посібника. Науково-навчальний посібник буде корисним для студентів біологічних і медичних вузів, а також еабілітологам при вивчення дисциплін біологічного циклу.

Тип елементу: Навчальний посібник
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Загоруйко Г.Є. Теоретична ембріологія і практична репродуктологія (генетичний, соматичний, екологічний, термінологічний і духовні аспекти) [наук.-навч. посіб.]/ В.П.Марциновський, В.М.Касянчук. - Рівне : РДГУ, 2021.- 223 с.
Ключові слова: теоретична ембріологія, практична репродуктологія
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра біології та здоров`я людини та фізичної терапії
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 16 Лют 2022 07:32
Останні зміни: 16 Лют 2022 07:32
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10554

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу