Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ

Грипич С.Н. та Буравкова Л.М. НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ. [Навчальний посібник]

[img]
Перегляд
Текст
nayk-doslid.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

У навчальному посібнику розглядаються питання, пов’язані з організацією та методикою науково-дослідницької діяльності студентів, академічної доброчесності та академічного письма, а також містяться рекомендації щодо оформлення результатів їх наукових кваліфікаційних робіт. Посібник містить матеріали про нові вимоги до оформлення науково-дослідницьких робіт студентів; основні правила бібліографічних посилань та цитувань, складання та розміщення їх в кваліфікаційних роботах та оформлення бібліографічних описів у списках використаних джерел відповідно до ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».
Навчальний посібник розрахований на широке коло студентів, аспірантів, молодих науковців та всіх, хто цікавиться питаннями науково-дослідницької діяльності у закладах вищої освіти.

Тип елементу: Навчальний посібник
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Грипич С. Н. Науково-дослідницька діяльність студентів : навч. посіб. / С. Н. Грипич, Л. М. Буравкова ; за заг. ред. С. Н. Грипич. – Київ : Видавничий дім «Кондор», 2021. – 290 с.
Ключові слова: інформаційна культура, науково-дослідницька діяльність, студенти, науковці
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 001 Наука та знання в цілому. Організація розумової праці > 001.8 Методологія
Підрозділи: Наукова бібліотека
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 14 Груд 2023 11:24
Останні зміни: 14 Груд 2023 11:24
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12085

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу