Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ЗМІНИ У ФІНАНСУВАННІ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Свирида О.В. та Пляшко О.С. (2019) ВПЛИВ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ЗМІНИ У ФІНАНСУВАННІ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ. Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України, 2019. с. 197-198.

[img]
Перегляд
Текст
Свирида О.В., Пляшко О.С..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Соціальний захист населення – відносини між суспільством та соціально вразливими верствами соціуму з приводу отримання ними економічних благ (соціальні виплати, допомоги, компенсації, пільги та інші) для забезпечення існуючих у країні соціальних стандартів через діяльність відповідних інститутів (соціальні гарантії, стандарти, нормативи, державні та громадські організації, фонди і установи, а також корпорації і міжнародні інституції).

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Свирида О.В. Вплив зовнішнього середовища на зміни у фінансуванні системи соціального захисту населення / О.В.Свирида, О.С.Пляшко // Теоретичні та практичні аспекти стійкого розвитку економіки України : зб. наук. праць за матер. Всеукр. студ. наук.-практ. конф., (м. Чортків, 14–15 лист. 2019 р.). – Чортків, 2019. - С. 197-198.
Ключові слова: соціальний захист населення
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 330 Економіка в цілому
3 Суспільні науки > 35 Державне адміністративне управління. Військова справа > 351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 23 Груд 2021 07:58
Останні зміни: 23 Груд 2021 07:58
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10206

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу