Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ ЮНАКІВ

Болюх Т.П. (2021) ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЕМОЦІЙНОГО ВИГОРАННЯ ЮНАКІВ. Психологія життєвого простору сучасної молоді, 2021. с. 49-51.

[img]
Перегляд
Текст
Болюх Т.П..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Сучасний стрімкий, нерівномірний та стресовий розвиток суспільства справляє негативний вплив на особистість, гармонічність її розвитку та ефективність використання особистісного потенціалу. За таких невизначених нестабільних зовнішніх умов внутрішній світ людини реагує виникненням негативних емоційних станів, нестабільністю емоційних реакцій. Часте переживання негативного емоційного навантаження призводить до виснаження особистісних ресурсів індивіда, позначається на його взаємодії з оточуючим світом, на його ставленні до суспільства і на визначеність свого місця у ньому. Суттєво впливає на процес соціально-психологічної адаптації особистості. Такий стан справ зумовлює появу як позитивних, так і негативних соціально-психологічних явищ, до яких відноситься синдром емоційного вигорання.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Болюх Т.П. Психологічні особливості емоційного вигорання юнаків / Т.П.Болюх, наук. керівник О.Д.Гливінська // Психологія життєвого простору сучасної молоді : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (26-27 листоп. 2021 р). / упоряд. Р.В.Павелків, Н.В.Корчакова. – Рівне, 2021. - С. 49-51.
Ключові слова: психологічне, емоційне вигорання, юнаки
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 24 Груд 2021 09:54
Останні зміни: 24 Груд 2021 09:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10224

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу