Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ НАДАННЯ ПОСЛУГ ДОСТАВКИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ

Антонюк І.В. та Хижнякова Н.О. (2021) УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСОМ НАДАННЯ ПОСЛУГ ДОСТАВКИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обгрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 3-4.

[img]
Перегляд
Текст
Антонюк І.В., Хижнякова Н.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Сфера надання послуг доставки сьогодні належить до таких, які стрімко розвиваються як у всьому світі, так і в Україні. Впродовж останніх років обсяги надання зазначених послуг зросли в рази. До цього призвела, зокрема, популяризація інтернет-торгівлі і, впродовж останнього року, прагнення людей убезпечити себе в умовах пандемії коронавірусу і впровадження карантинних обмежень.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Антонюк І.В. Управління процесом надання послуг доставки у сучасних умовах / І.В.Антонюк, Н.О.Хижнякова // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обгрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 3-4.
Ключові слова: надання послуг, послуга доставки
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 04 Січ 2022 09:59
Останні зміни: 06 Січ 2022 07:25
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10263

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу