Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЛОГІСТИЧНИХ СИСТЕМ У СФЕРІ ПОСЛУГ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ

Гоголь Т.В. та Кіндрат В.К. (2021) ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЛОГІСТИЧНИХ СИСТЕМ У СФЕРІ ПОСЛУГ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 24-26.

[img]
Перегляд
Текст
Гоголь Т.В., Кіндрат В.К..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Застосування логістичного підходу в державному управлінні організаціями фізичної культури і спорту (ФКіС) сприяє раціоналізації комплексу послуг ФКіС, проведення спортивно-видовищних заходів, навчально-тренувального процесу, а також інформаційно-консультативних, освітніх та інших послуг ФКіС. У зв'язку з цим, найбільш значиму роль відіграє управління логістичними потоками на основі формування логістичної системи управління, покликаної підвищити якість послуг, що надаються.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гоголь Т.В. Проблеми формування логістичних систем у сфері послуг фізичної культури і спорту / Т.В.Гоголь, В.К.Кіндрат // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 24-26.
Ключові слова: спортивні заходи, навчально-тренувальні процеси, сфера послуг фізичної культури і спорту
Тематика (за УДК): 7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 79 Видовищні мистецтва. Розваги. Ігри. Спорт > 796 Спорт. Ігри. Фізичні вправи
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і практики фізичної культури і спорту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 10 Січ 2022 08:56
Останні зміни: 10 Січ 2022 08:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10290

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу