Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ВІРТУАЛЬНОЇ ПОДОРОЖІ ПО УНІВЕРСИТЕТУ

Кулик В.О. та Сінчук А.М. (2021) РОЗРОБКА ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ ВІРТУАЛЬНОЇ ПОДОРОЖІ ПО УНІВЕРСИТЕТУ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 48-49.

[img]
Перегляд
Текст
Кулик В.О., Сінчук А.М..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

В сучасних реаліях життя все більше набирають популярності віртуальні подорожі, екскурсії, візуалізація різноманітних реальних фізичних об’єктів та таке інше. При цьому, основним завданням постає вибір програмного засобу для створення 3D моделей фізичних об’єктів, або ж явищ (таких як наприклад гравітація, інерція, і т.д.), враховуючи можливості та доступність у використанні. В тому числі, важливо обрати графічний редактор, який знадобиться для створення ілюзії об’ємності при перегляді на «сцені».

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кулик В.О. Розробка програмного забезпечення для віртуальної подорожі по університету / В.О.Кулик, А.М.Сінчук // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 48-49.
Ключові слова: віртуальна подорож, розробка програмного забезпечення, графічний редактор
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційних технологій та моделювання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 11 Січ 2022 08:25
Останні зміни: 11 Січ 2022 08:25
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10306

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу