Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РЕЛІГІЙНІ МЕНШИНИ ПРАВОСЛАВНОГО ПОХОДЖЕННЯ ХАРИЗМАТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ СЬОГОДЕННОЇ УКРАЇНИ: ШЛЯХИ ЕВОЛЮЦІЇ ЗА УМОВ СВОБОДИ ВІРОСПОВІДАНЬ

Шугаєва Л.М. (2017) РЕЛІГІЙНІ МЕНШИНИ ПРАВОСЛАВНОГО ПОХОДЖЕННЯ ХАРИЗМАТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ СЬОГОДЕННОЇ УКРАЇНИ: ШЛЯХИ ЕВОЛЮЦІЇ ЗА УМОВ СВОБОДИ ВІРОСПОВІДАНЬ. Релігійна свобода, 2017: №20. с. 79-82.

[img]
Перегляд
Текст
Шугаєва Л. Релігійні меншини..pdf

Завантажити (220kB) | Перегляд

Анотація

В процесі дослідження релігійних меншин православного походження харизматичного спрямування, зокрема таких, як інокентіївці і леонтіївці, нами доведено, що ми не можемо говорити про масштабність їх релігійної діяльності. Разом із тим та порівняно невелика кількість їх представників, яка діє у сучасній Україні, говорить про соціальну значущість.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Шугаєва Л.М. Релігійні меншини православного походження харизматичного спрямування: шляхи еволюції за умов свободи віросповідань / Л.М.Шугаєва // Релігійна свобода. - 2017. - № 20. - С. 79-82.
Ключові слова: релігійні меншини, православне походження, харизматичне спрямування, шляхи еволюції, умови свободи віросповідань
Тематика (за УДК): 2 Релігія. Теологія (богослов'я) > 28 Християнські церкви, секти, деномінації
Підрозділи: Факультет історії, політології та міжнародних відносин > Кафедра філософії
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 12 Січ 2022 09:59
Останні зміни: 12 Січ 2022 09:59
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10328

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу