Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПОБУДОВА ІМІТАЦІЙНОЇ 3D МОДЕЛІ ПОШТОВОГО ВІДДІЛЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ FLEXSIM

Свиридюк Д. та Гнедко Н.М. (2021) ПОБУДОВА ІМІТАЦІЙНОЇ 3D МОДЕЛІ ПОШТОВОГО ВІДДІЛЕННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ FLEXSIM. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 106-107.

[img]
Перегляд
Текст
Свиридюк Д., Гнедко Н.М..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Flexsim це програма, яка моделює, імітує та візуалізує системи у виробництві, обробці матеріалів, охороні здоров’я, гірничодобувній промисловості, логістиці та інших. Flexsim допомагає оптимізувати поточні та заплановані процеси, виявити і зменшити відходи, знизити витрати і збільшити доходи.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Свиридюк Д. Побудова імітаційної 3D моделі поштового відділення за допомогою Flexsim / Д.Свиридюк, Н.М.Гнедко // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 106-107.
Ключові слова: 3D моделі, Flexsim - програма, поштова служба
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних > 004.9 Прикладні інформаційні (комп’ютерні) технології
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 13 Січ 2022 07:39
Останні зміни: 13 Січ 2022 07:39
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10338

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу