Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСНОВНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА

Цехмйструк О.М. та Сяська О.В. (2021) ОСНОВНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 86-87.

[img]
Перегляд
Текст
Цехмейструк О.М., Сяська О.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Для визначення конкурентних позицій підприємства на ринку, необхідно з’ясувати ряд факторів, що впливають на можливості виграшу або програшу в конкурентній боротьбі. Крім того, аналіз факторів допомагає виявити сильні й слабкі сторони у діяльності підприємства та в роботі його конкурентів, розробити заходи й засоби, за рахунок яких підприємство змогло б підвищити конкурентоспроможність і забезпечити свій успіх, збільшити свою частку в продажах на конкретному ринку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Цехмейструк О.М. Основні фактори впливу на конкурентоспроможність підприємства / О.М.Цехмейструк, О.В.Сяська // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 86-87.
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 14 Січ 2022 07:07
Останні зміни: 14 Січ 2022 07:07
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10350

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу