Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ГРІД-ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ РОЗПОДІЛЕНИХ ОБЧИСЛЕНЬ ТА ОБРОБКИ ДАНИХ

Шевцова Н.В. (2021) ГРІД-ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ РОЗПОДІЛЕНИХ ОБЧИСЛЕНЬ ТА ОБРОБКИ ДАНИХ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 97-99.

[img]
Перегляд
Текст
Шевцова Н.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Грід-обчислення (англ. Grid – решітка, сітка) – це форма розподілених обчислень, технологія сумісного використання обчислювальних потужностей та сховищ даних, універсальна програмно-апаратна інфраструктура, що об'єднує розрізнені комп’ютери у єдину територіально-розподілену інформаційно-обчислювальну систему. Grid з точки зору мережевої організації є узгодженим, відкритим і стандартизованим середовищем, яке забезпечує гнучкий, безпечний, скоординований розподіл обчислювальних ресурсів і ресурсів зберігання інформації, які є частиною цього середовища, в рамках однієї віртуальної організації.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Шевцова Н.В. Грід-технології для розподілених обчислень та обробки даних / Н.В.Шевцова // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 97-99.
Ключові слова: грід-обчислення, обробка даних, інформаційно-обчислювальна система
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційних технологій та моделювання
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 14 Січ 2022 07:54
Останні зміни: 14 Січ 2022 07:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10353

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу