Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КОНТЕНТ-АНАЛІЗ ЯК МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ ДОКУМЕНТНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Кондратюк І.С. та Сілкова Г.В. (2011) КОНТЕНТ-АНАЛІЗ ЯК МЕТОД ДОСЛІДЖЕННЯ ДОКУМЕНТНОЇ ІНФОРМАЦІЇ. Документно-інформаційні ресурси, 2011. с. 107-108.

[img]
Перегляд
Текст
Кондратюк І.С., Сілкова Г.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Одним з методів що дає змогу отримати інформацію про тематичну спрямованість змісту документів є контент-аналіз. Сутність його полягає в алгоритмізованому виокремленні в тексті певних елементів змісту згідно з метою та завданнями дослідження, класифікації виокремленних елементів відповідно до концептуальної схеми, їх підрахунку і кількісного представлення результатів.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кондратюк І.С. Контент-аналіз як метод дослідження документної інформації / І.С.Кондратюк, Г.В.Сілкова // Документно-інформаційні ресурси : матеріали звітної наук. конф. викладачів, аспірантів, співробітників і студентів каф. документ. комунікацій, 11 берез. 2011 р. : [тези доп.] – Рівне : РДГУ, 2011. - С. 107-108.
Ключові слова: документна інформація, контент аналіз
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 30 Теорія, методолія та методи суспільних наук. Соціографія
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра документальних комунікацій та бібліотечної справи
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 09 Лют 2022 09:20
Останні зміни: 09 Лют 2022 09:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10454

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу