Пінчук О.М. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА МОЛОКА В УМОВАХ СУЧАСНОГО ТВАРИННИЦТВА. [Магістерська робота]
|
Текст
Пінчук О.М. _2021.pdf Завантажити (4MB) | Перегляд |
Анотація
Методи дослідження – бактеріологічні (виділення, дентифікація та дослідження чутливості до протимікробних препаратів мікроорганізмів зі статевих органів і шкіри вимені); лабораторні (визначення вмісту жиру, лактози, сухої речовини, білку, кількості соматичних клітин, кількості мезофільних аеробних і факультативно анаеробних мікроорганізмів, наявність інгібіторів у молоці) та статистичні (вірогідність отриманих результатів).
Тип елементу: | Магістерська робота |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Пінчук О.М. Удосконалення екологічних і санітарно-гігієнічних заходів щодо ефективності виробництва молока в умовах сучасного тваринництва : дипломна робота / О.М.Пінчук ; наук. керівник Р.М.Сачук ; рец. Б.В.Гутий. - Рівне, 2021. - 86 с. |
Ключові слова: | молоко, мікроорганізми, якість, безпека, «Девімас» |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.1 Молочна промисловість у цілому |
Підрозділи: | Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 02 Бер 2023 09:31 |
Останні зміни: | 02 Бер 2023 09:32 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10878 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |