Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МАРКЕТИНГ І ЛОГІСТИКА: СПІЛЬНЕ ТА ВІДМІННЕ

Дейнега О.В. та Вальковець В.В. (2022) МАРКЕТИНГ І ЛОГІСТИКА: СПІЛЬНЕ ТА ВІДМІННЕ. Маркетинг і логістика в системі менеджменту, 2022. с. 74-76.

[img]
Перегляд
Текст
Дейнега О.В., Вальковець В.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Логістика, котра є одним із засобів конкурентної боротьби і реалізується у залежності від ринкової ситуації, найчастіше організаційно та функціонально відокремлена від маркетингової діяльності підприємств, проте по факту ці два види його діяльності перебувають у тісному зв’язку. Маркетинг насамперед націлений на психологічний вплив на споживача, тоді як логістика в першу чергу направлена на створення технологічних сполучень систем руху матеріальних, інформаційних, фінансових об’єктів по логістичних ланцюгах. Маркетингове забезпечення інноваційного процесу дає змогу налагодити необхідний рівень комунікації із споживачами, виявити їх потреби ще на етапі створення інновацій, що сприяє виходу на ринок саме з тією інновацією, на яку існує або може бути сформований попит, відповідного рівня якості та обслуговування. Логістика дозволить забезпечити успіх інновацій за рахунок формування ефективних комунікацій, своєчасного виконання необхідних технічних, організаційних рішень на різних етапах її реалізації.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дейнега О.В. Маркетинг і логістика: спільне та відмінне / О.В. Дейнега, В.В. Вальковець // Маркетинг і логістика в системі менеджменту: тези доп. XІV Міжнар. наук.-практ. конф. – Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2022. - С. 74-76.
Ключові слова: економіка ринку, споживач, логістика, маркетинг.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 24 Бер 2023 09:55
Останні зміни: 24 Бер 2023 10:35
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10998

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу