Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дорощук Н.Г. та Сивий Р.П. та Микитин Т.М. (2022) ПІДГОТОВКА КАДРІВ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ. Децентралізація влади, проведення реформ в Україні: проблеми та перспективи реформування, 2022. с. 19-21.

[img]
Перегляд
Текст
Дорощук Н, Сивий Р., Микитин Т..pdf

Завантажити (4MB) | Перегляд

Анотація

Як на загальноукраїнському так і на регіональному рівні гостро постає питання кадрового забезпечення роботи ТГ, з врахуванням збільшення повноважень. Важливою складовою підготовки кадрів для органів місцевого самоврядування є система навчальних закладів. Децентралізація публічної влади вимагає від органів місцевого самоврядування суттєво оновити форми і методи своєї діяльності.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дорощук Н.Г. Підготовка кадрів для органів місцевого самоврядування / Н.Г. Дорощук, Р.П. Сивий, Т.М. Микитин // Децентралізація влади, проведення реформ в Україні: проблеми та перспективи реформування : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих учених; Рівне, 8 груд. 2022 р. - Рівне : РДГУ, 2022. - С. 19-21.
Ключові слова: територіальні громади, кадрове забезпечення, децентралізація влади, кадрове забезпечення.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 332 Регіональна економіка. Територіальна економіка. Економіка землі. Економіка житла
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 29 Бер 2023 07:56
Останні зміни: 29 Бер 2023 07:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11004

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу