Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОРГАНІЗАЦІЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ

Вальковець В. та Дейнега О.В. (2022) ОРГАНІЗАЦІЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ПОШТОВОГО ЗВ’ЯЗКУ. Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів, 2022. с. 98-101.

[img]
Перегляд
Текст
Вальковець В., Дейнега О.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Завдання сучасного маркетингу стають все більш глобальними, починають охоплювати все більше коло питань, що стосуються організації та проведення виробничої та господарської діяльності. Будь-яке ринково орієнтоване підприємство, зокрема і підприємство поштового зв’язку, потребує застосування маркетингових прийомів, інструментів, що дозволяє підвищувати ефективність всіх його процесів, лояльність цільової аудиторії, нарощувати капітал та підвищувати цінність бренду. Все це в сукупності дозволяє забезпечувати йому стійку довгострокову позицію на ринку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Вальковець В. Організація маркетингової діяльності на підприємстві поштового зв'язку / В. Вальковець, О.В. Дейнега // Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів : ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців, 17 листоп. 2022 р.: [тези доп.]. – Рівне: РДГУ, 2022. – С. 98-101.
Ключові слова: управління підприємством, маркетингова діяльність, підприємство поштового зв'язку.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 05 Трав 2023 07:55
Останні зміни: 05 Трав 2023 07:55
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11186

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу