Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ТА ПОДАННЯ ЗВІТНОСТІ ЗА УМОВ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ

Липінська Т.В. (2022) ОСОБЛИВОСТІ ОПОДАТКУВАННЯ ТА ПОДАННЯ ЗВІТНОСТІ ЗА УМОВ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ. Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів, 2022. с. 41-45.

[img]
Перегляд
Текст
Липінська Т.В..pdf

Завантажити (4MB) | Перегляд

Анотація

Надзвичайні умови ведення господарської діяльності в період дії режиму воєнного стану на території України вимагають ухвалення відповідних законодавчих актів, якими будуть врегульовані звичні в мирний час процеси, зокрема такі, як подання звітності та сплата податків.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Липінська Т.І. Особливості оподаткування та подання звітності за умов сучасних викликів / Т.І. Липінська // Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів : ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців, 17 листоп. 2022 р.: [тези доп.]. – Рівне: РДГУ, 2022. – С. 41-45.
Ключові слова: господарська діяльність, воєнний стан, сплата податків, звітність.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 336 Фінанси
3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 10 Трав 2023 09:05
Останні зміни: 10 Трав 2023 09:05
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11216

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу