Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РОЗВИТОК СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА

Павлюк Д.П. та Пелех О.Б. (2022) РОЗВИТОК СИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПІДПРИЄМСТВА. Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів, 2022. с. 51-54.

[img]
Перегляд
Текст
Павлюк Д., Пелех О.Б..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Фахівці з медичного менеджменту мають забезпечувати раціональну фінансово-господарську діяльність в лікувально-профілактичних закладах, а також доцільне використання матеріальних, фінансових і трудових ресурсів.Тобто такі, якісно нові для України, фахівці повинні забезпечити розвиток медичного бізнесу в країні. Саме управлінська діяльність визначає успіхи організації на внутрішньому і зовнішньому ринках, якість інституційних і структурних змін, здатність до адаптації в умовах жорсткої конкуренції.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Павлюк Д.П. Розвиток системи менеджменту підприємства / Д.П. Павлюк, О.Б. Пелех // Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів : ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців, 17 листоп. 2022 р.: [тези доп.]. – Рівне: РДГУ, 2022. – С. 51-54.
Ключові слова: медичний бізнес, медичний менеджмент, лікувально-профілактичні заклади.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії > 658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 10 Трав 2023 09:17
Останні зміни: 10 Трав 2023 09:17
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11217

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу