Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ УКРАЇНИ НАПЕРЕДОДНІ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ

Плисак В.Ю. та Пелех О.Б. (2022) ЕКОНОМІЧНІ ПРОБЛЕМИ УКРАЇНИ НАПЕРЕДОДНІ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ. Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів, 2022. с. 59-62.

[img]
Перегляд
Текст
Плисак В.Ю., Пелех О.Б..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Складним завданням перед українською економікою було і залишається збереження довіри населення та бізнесу до банківського сектору. Суспільна паніка завжди спричиняє серйозні негативні наслідки для економіки. Українці не перший рік тримають фінансовий удар й навчились жити у стані вічної кризи. Проте здатні пройти цей складний період і вийти з нього переможцем.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Плисак В.Ю. Економічні проблеми України напередодні повномасштабного вторгнення / В.Ю. Плисак, О.Б. Пелех // Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів : ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців, 17 листоп. 2022 р.: [тези доп.]. – Рівне: РДГУ, 2022. – С. 59-62.
Ключові слова: Україна, війна, проблеми економіки, суспільна паніка,
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 16 Трав 2023 07:26
Останні зміни: 16 Трав 2023 07:26
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11227

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу