Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РЕФОРМАЦІЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ЕСТРАДНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ЖАНРУ В МИСТЕЦЬКОМУ ЖИТТІ УКРАЇНИ

Гайдабура О.Д. та Гайдабура В.О. (2021) РЕФОРМАЦІЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ЕСТРАДНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО ЖАНРУ В МИСТЕЦЬКОМУ ЖИТТІ УКРАЇНИ. Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя, 2021: Вип. 13. с. 88-93.

[img]
Перегляд
Текст
Гайдабура О.Д., Гайдабура В.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

У статті розглядається проблема становлення і розвитку сучасного джазу на теренах України у творчості колективів естрадно-музичного жанру. Аналізується їх виконавська манера, вміння підбирати репертуар і використовувати музичні твори в подальшій концертній діяльності до знаменних календарних дат в системі музично-виконавської практики.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гайдабура О. Д. Реформація та удосконалення естрадно-інструментального жанру в мистецькому житті України / О. Д. Гайдабура, В. О. Гайдабура // Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя : зб. наук. пр. / упоряд. С. Д. Цюлюпа. – Рівне, 2021. – Вип. 13. - С. 88-93.
Ключові слова: назви творчих колективів, прізвища курівників, композиція, мистецтво
Тематика (за УДК): 7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика > 785 Інструментальна музика. Симфонічна музика. Музика для оркестрів. Музика для ансамблів
Підрозділи: Інститут мистецтв > Кафедра духових та ударних інструментів
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 08 Черв 2023 08:04
Останні зміни: 08 Черв 2023 08:04
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11302

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу