Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

АРТ-ТЕРАПІЯ ЯК ЗАСІБ КОРЕКЦІЇ ТРИВОЖНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ

Беліченко У. та Созонюк О.С. (2021) АРТ-ТЕРАПІЯ ЯК ЗАСІБ КОРЕКЦІЇ ТРИВОЖНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.4). с. 3-7.

[img]
Перегляд
Текст
Беліченко У., Созонюк О.С..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Арт-терапія як засіб корекції одночасно виконує як діагностичні, так і терапевтичні завдання та призначена допомогти людям шляхом створення арт-терапевтичного продукту. Даний метод має високий рівень ефективності в корекції тривожності, в тому числі і в дітей молодшого шкільного віку, завдяки простоті використання, цікавості вправ, позитивним емоціям, які виникають у процес творчості. У сатті розкрито особливості арт-терапії як засобу корекції тривожності у молодших школярів.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Беліченко У. Арт-терапія як засіб корекції тривожності молодших школярів / У. Беліченко; наук. кер. О.С. Созонюк // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 3-7.
Ключові слова: молодший шкільний вік, тривожність, арт-терапія.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 19 Лип 2023 08:27
Останні зміни: 19 Лип 2023 09:16
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11511

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу