Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КОМП’ЮТЕРНОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ У ПІДЛІТКОВОМУ ВІЦІ

Гнівошевська А. та Кулаков Р.С. (2021) ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КОМП’ЮТЕРНОЇ ЗАЛЕЖНОСТІ У ПІДЛІТКОВОМУ ВІЦІ. Студентський дайджест, 2 (Вип.4). с. 28-31.

[img]
Перегляд
Текст
Гнівошевська А., Кулаков Р..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Психологи відзначають, що залежні від комп’ютерних ігор мають відхилення в емоційній сфері, які виявляються в дратівливості, запальності, емоційній нестійкості, зниженні активності, погіршенні настрою й самопочуття, дисфорії, депресії. Цей тип залежності, як і будь-який інший, веде до деградації особистості і з часом – до зниження соціального статусу, втрати особистісного «Я», погіршення психічного стану, збудження внутрішніх подразників, виникнення агресії, замкнутості.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гнівошевська А. Психологічні особливості комп’ютерної залежності у підлітковому віці / А. Гнівошевська; наук. кер. Р.С. Кулаков // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 28-31.
Ключові слова: підлітковий вік, комп’ютерна залежность.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Лип 2023 08:40
Останні зміни: 24 Лип 2023 09:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11526

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу