Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ТРИВОЖНОСТІ ПІДЛІТКІВ

Саковська О. та Джеджера О.В. (2021) ОСОБЛИВОСТІ ПСИХОЛОГІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ТРИВОЖНОСТІ ПІДЛІТКІВ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.4). с. 102-104.

[img]
Перегляд
Текст
Саковська О., Джеджера О.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Вивчення тривожності в підлітковому віці особливо важливе, оскільки цей віковий період характеризується певними кризовими явищами психофізіологічного та соціального характеру. Тривожний підліток з меншою ймовірністю може бути успішним в навчанні та в інших сферах діяльності. Йому важко адаптуватися в суспільстві, розвити в собі дух здорового конформізму та відчуття самостійності, що необхідно для адаптації в будь-якій соціальній ніші. Метою дослідження є виявлення особливостей та характеристика методів психологічного дослідження тривожності у дітей підліткового віку.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Саковська О. Особливості психологічного дослідження тривожності підлітків / О. Саковська; наук. кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 102-104.
Ключові слова: підлітковий вік, прояви особистості, тривожність, психодіагностика.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 28 Лип 2023 12:31
Останні зміни: 28 Лип 2023 12:31
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11583

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу