Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ КОРЕКЦІЇ ТРИВОЖНОСТІ У РАННЬОМУ ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ

Самчук І. та Ямницький В.М. (2021) ОСОБЛИВОСТІ КОРЕКЦІЇ ТРИВОЖНОСТІ У РАННЬОМУ ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.4). с. 104-107.

[img]
Перегляд
Текст
Самчук І., Ямницький В.М..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Проблема підвищеної тривожності суспільства не нова. Проте останнім часом постає особливо гостро: другий рік карантину через пандемію Covid-19, несприятливі економічна та політична ситуації, а також війна з Російською Федерацією на Сході України, яка триває вже восьмий рік. Усе це позначається у житті чи не кожного українця стресом, тривожністю та переживаннями за майбутнє. Мета дослідження – розкрити особливості корекції тривожності в ранньому юнацькому віці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Самчук І. Особливості корекції тривожності у ранньому юнацькому віці / І. Самчук; наук. кер. В.М. Ямницький // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 104-107.
Ключові слова: психологічна корекція, тривожність, ранній юнацький вік.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 31 Лип 2023 09:11
Останні зміни: 31 Лип 2023 09:11
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11584

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу