Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ВЗАЄМОСТОСУНКІВ ІЗ БАТЬКОМ НА ОСОБИСТІСНИЙ РОЗВИТОК ДИТИНИ

Чичук Ю. та Кулакова Л.М. (2021) ВПЛИВ ВЗАЄМОСТОСУНКІВ ІЗ БАТЬКОМ НА ОСОБИСТІСНИЙ РОЗВИТОК ДИТИНИ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.4). с. 125-127.

[img]
Перегляд
Текст
Чичук Ю., Кулакова Л.М..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Як відомо, діти які мали хороші стосунки зі своїм батьком, в майбутньому проявляють позитивну соціальну поведінку в суспільстві та менше схильні до депресії. Хлопчики, у яких були доброзичливі стосунки з батьком пізніше мали менше проблем з поведінкою, а дівчата мали більш високу самооцінку. Слід зауважити, що дуже важливо проводити час з дитиною і приділяти їй достатню кількість уваги. Якщо батько постійно буде відштовхувати дитину, то у неї можуть виникнути психологічні проблеми. Як відомо, неприйняття дитини з боку батьків сприяє виникненню неврозів. Мета дослідження – проаналізувати вплив взаємостосунків із батьком на особистісний розвиток дитини на основі вивчення психологічної літератури.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Чичук Ю. Вплив взаємостосунків із батьками на особистісний розвиток дитини / Ю. Чичук; наук. кер. Л.М. Кулакова // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 4. - С. 125-127.
Ключові слова: взаємостосунки, розвиток дитини, батьківське виховання, батько.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 01 Серп 2023 09:06
Останні зміни: 01 Серп 2023 09:06
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11591

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу