Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РЕТРОСПЕКТИВА КОНКУРСУ ІМЕНІ В'ЯЧЕСЛАВА СТАРЧЕНКА В КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКОМУ ПРОСТОРІ УКРАЇНИ

Цюлюпа С.Д. (2023) РЕТРОСПЕКТИВА КОНКУРСУ ІМЕНІ В'ЯЧЕСЛАВА СТАРЧЕНКА В КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКОМУ ПРОСТОРІ УКРАЇНИ. Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя, 2023: Вип.15. с. 7-17.

[img] Текст
Цюлюпа С.Д..pdf

Завантажити (3MB)

Анотація

В статті висвітлюються шляхи становлення та діяльності одного із популярних мистецьких форумів в Україні – конкурсу молодих виконавців (ансамблів) на духових та ударних інструментах імені В'ячеслава Старченка. Розглядаються питання організації та проведення 10 конкурсів в період 2005–2023 років. Подаються дані про організаторів конкурсу, членів журі, володарів Гран-прі та лауреатів, а також інформація про проведені майстер-класи, наукові конференції, концерти творчих колективів, презентації сучасних наукових, навчально-методичних та нотних видань провідних вчених, педагогів, виконавців України та зарубіжжя в період проведення конкурсу.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Цюлюпа С. Д. Ретроспектива конкурсу імені В'ячеслава Старченка в культурно-мистецькому просторі України / С. Д. Цюлюпа // Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя : зб. наук. пр. / упоряд. С. Д. Цюлюпа. – Рівне, 2023. - Вип. 15. - С. 7-17.
Ключові слова: конкурс, В'ячеслав Старченко, виконавці, духові та ударні інструменти, педагоги, журі, лауреати, кафедра
Тематика (за УДК): 7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика
Підрозділи: Інститут мистецтв > Кафедра духових та ударних інструментів
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 28 Серп 2023 10:49
Останні зміни: 28 Серп 2023 10:49
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11615

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу