Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ДО ПИТАННЯ ЕВОЛЮЦІЇ МЕТОДИКИ ГРИ НА УДАРНИХ ІНСТРУМЕНТАХ

Димченко С.С. (2023) ДО ПИТАННЯ ЕВОЛЮЦІЇ МЕТОДИКИ ГРИ НА УДАРНИХ ІНСТРУМЕНТАХ. Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя, 2023: Вип.15. с. 128-135.

[img]
Перегляд
Текст
Димченко С.С..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Протягом довгого періоду, мистецтво гри на ударних інструментах не мало розвинутої методичної бази. Але сучасна методологія якісно змінилася та значно розширилася, поряд з відомими посібниками, з'являються нові методики. Автором проаналізовано нові методичні підходи та тенденції розвитку мистецтва гри на ударних інструментах. Виявлені сучасні виконавські аспекти гри та розкриті проблеми застосування їх на практиці. Визначені основні пріоритети у формуванні виконавця високого професійного рівня, здатного використовувати широкий спектр можливостей ударних інструментів, незалежно від складності композиторського задуму.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Димченко С. С. До питання еволюції методики гри на ударних інструментах / С. С. Димченко // Історія становлення та перспективи розвитку духової музики в контексті національної культури України та зарубіжжя : зб. наук. пр. / упоряд. С. Д. Цюлюпа. – Рівне, 2023. - Вип. 15. - С. 128-135.
Ключові слова: методика гри, ударні інструменти, ударна установка, маримба, вібрафон, викладач, методологія, виконавська майстерність, методика викладання, прийоми гри, музика, виконавець
Тематика (за УДК): 7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика
7 Мистецтво. Архітектура. Ігри. Спорт > 78 Музика > 788 Музика для духових інструментів
Підрозділи: Інститут мистецтв > Кафедра духових та ударних інструментів
Користувач, що депонує: Богдана Печончик
Дата внесення: 01 Вер 2023 09:30
Останні зміни: 01 Вер 2023 09:30
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11630

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу