Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ВИВЧЕННЯ ЛАНДШАФТІВ УКРАЇНИ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ

Машлай О.О. ОСОБЛИВОСТІ ВИВЧЕННЯ ЛАНДШАФТІВ УКРАЇНИ В ШКІЛЬНОМУ КУРСІ ГЕОГРАФІЇ. [Бакалаврська робота]

[img]
Перегляд
Текст
Машлай ОО.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

У роботі досліджено теоретико-методичний аспект вивчення ландшафтів України у шкільному курсі географії. Наведено мета та завдання навчання географії України в загальноосвітніх навчальних закладах. Проаналізовано підходи до складання навчальних програм для різних класів та організація вивчення ландшафтів у шкільному курсі географії. Розглянуто особливості та взаємозв'язок природних компонентів на прикладі вивчення природно-територіальних комплексів України. Досліджено методичні засади вивчення ландшафтів України у шкільному курсі географії, зокрема, визначено місце ландшафтознавства у шкільній програмі, проаналізовано навчальну програми та підручники з географії 8 класу. Обґрунтовано особливості вивчення ландшафтів України у шкільному курсі географії. Виділено методичні особливості та підходи до вивчення ландшафтів у шкільному курсі географії, розроблено план-конспект уроку географії у 8-му класі.

Тип елементу: Бакалаврська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машлай О. О. Особливості вивчення ландшафтів України в шкільному курсі географії : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавра» / О. О. Машлай ; наук. кер. О. О. Якута ; рец. В. О. Мартинюк ; Рівнен. держ. гуманіт ун-т, Психолого-природн. ф-т, каф. екології, географії та туризму. - Рівне, 2023. - 70 с.
Ключові слова: ландшафти України, шкільний курс географії
Тематика (за УДК): 9 Географія. Біографії. Історія > 91 Географія. Географічні дослідження Землі та окремих країн.
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 18 Вер 2023 09:46
Останні зміни: 18 Вер 2023 09:46
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11694

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу