Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ У КОРЕКЦІЙНІЙ РОБОТІ З ПІДЛІТКАМИ, ЯКІ МАЮТЬ ПРОЯВИ ДЕВІАНТНОЇ ПОВЕДІНКИ

Рабович І. та Джеджера О.В. (2021) ПСИХОЛОГІЧНИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ У КОРЕКЦІЙНІЙ РОБОТІ З ПІДЛІТКАМИ, ЯКІ МАЮТЬ ПРОЯВИ ДЕВІАНТНОЇ ПОВЕДІНКИ. Студентський дайджест, 2021 (Вип.3). с. 113-116.

[img]
Перегляд
Текст
Рабович І., Джеджера О. В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Підлітковий віковий період досить часто характеризується серйозними порушеннями у поведінці, адже в цей час відбувається надзвичайно складний процес –становлення характеру дитини і девіантна поведінка є зовнішнім проявом цього кризового періоду. Крім становлення характеру, пубертат характеризується психофізіологічною та гормональною перебудовою, що може обумовлювати ріст різноманітних відхилень в поведінці. Власне, саме тому, поняття «важкі» підлітки є центральною психологічною та педагогічною проблемою, а коригування поведінки, що відхиляється від норми та проблема інструментарію психокорекції є досить перспективною. Виходячи з вище сказаного, психологічний інструментарій для корекції деструктивної поведінки повинен бути комплексним та об’ємним.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Рабович І Психологічний інструментарій у корекційній роботі з підлітками, які мають прояви девіантної поведінки / І. Рабович; наук.кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. – Рівне : РДГУ, 2021. – Вип. 3. - С. 113-116.
Ключові слова: психологія підліткового віку, девіантна повведінка, корекційна робота, психологічний інструментарій.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 04 Жов 2023 07:13
Останні зміни: 04 Жов 2023 07:13
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11783

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу