Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Про асимптотичне наближення розв'язків одного класу нелінійних задач конвективної дифузії в областях із вільними межами та проблеми моделювання розмивів

Барановський С.В. та Бомба А.Я. (1998) Про асимптотичне наближення розв'язків одного класу нелінійних задач конвективної дифузії в областях із вільними межами та проблеми моделювання розмивів. Волинський математичний вісник, 1998 (Вип. 5). с. 5-10.

[img]
Перегляд
Текст
Барановський, Бомба.pdf

Завантажити (13MB) | Перегляд

Анотація

Розроблений метод наближення розв'язків одного класу нелінійних сингулярно збурених задач для рівнянь конвективної дифузії в областях із вільними межами, де коефіцієнт дифузії залежить не тільки від шуканої функції, але й від змінної у часі ділянки границі області. На цій основі пропонується підхід до моделювання та дослідження процесів деформації дна, що виникають при обтіканні циліндричних перешкод водним потоком.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Барановський С. В. Про асимптотичне наближення розв'язків одного класу нелінійних задач конвективної дифузії в областях із вільними межами та проблеми моделювання розмивів / С. В. Барановський, А. Я. Бомба // Волинський математичний вісник. - 1998. - Вип. 5. - С. 5-10.
Ключові слова: Асимптотичний метод, розв'язання задач, нелінійні задачі, конвективна дифузія
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційних технологій та моделювання
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 10 Лист 2023 19:31
Останні зміни: 08 Січ 2024 11:10
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/11934

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу