Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ІНФОРМАЦІЙНА КУЛЬТУРА: ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ТА ДОСВІД

Грипич С.Н. та Буравкова Л.М. (2018) ІНФОРМАЦІЙНА КУЛЬТУРА: ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ТА ДОСВІД. [Навчальний посібник]

[img]
Перегляд
Текст
informaz kyltyra.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Навчальний посібник, перше видання якого було схвально сприйняте студентами та науковцями, у новому варіанті охоплює широкий спектр проблем з теоретичних засад інформаційної культури та практичного досвіду її формування в бібліотеках закладів вищої освіти. В ньому подаються відомості про карткові та електронні інформаційно-пошукові системи, алгоритми пошуку та аналітичне опрацювання джерел інформації; розглядаються питання, пов’язані з організацією та методикою науково-дослідницької діяльності студентів та молодих науковців, а також містяться рекомендації щодо оформлення результатів наукової діяльності. Навчальний посібник доповнено матеріалами про нові вимоги до оформлення дисертацій,списків використаних джерел у наукових роботах за міжнародними стилями.
Видання висвітлює досвід роботи наукової бібліотеки Рівненського державного гуманітарного університету, її інформаційні ресурси та сервісні технології.
Навчальний посібник розрахований на широке коло студентів, аспірантів, молодих науковців та всіх, хто цікавиться питаннями формування інформаційної культури в бібліотеках закладів вищої освіти.

Тип елементу: Навчальний посібник
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Грипич С. Н. Інформаційна культура: теоретичні засади та досвід : навч. посіб. / С. Н. Грипич, Л. М. Буравкова ; за заг. ред. С. Н. Грипич. – 2-ге вид., допов. – Київ : Кондор, 2018. – 340 с.
Ключові слова: інформаційна культура
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 008 Цивілізація. Культура. Прогрес
0 Загальний відділ > 02 Бібліотечна справа. Бібліотекознавство > 027 Універсальні бібліотеки
Підрозділи: Наукова бібліотека
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 14 Груд 2023 11:12
Останні зміни: 14 Груд 2023 11:35
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12084

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу