Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВІЙСЬКОВА АГРЕСІЯ ЯК КАТАЛІЗАТОР НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

Зубкевич Ю.В. та Широких А.О. (2023) ВІЙСЬКОВА АГРЕСІЯ ЯК КАТАЛІЗАТОР НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА. Розвиток національної свідомості та національної ідентичності особистості у воєнний та повоєнний періоди, 2023. с. 51-52.

[img]
Перегляд
Текст
Зубкевич Ю.В., Широких А.О..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Військова агресія Росії проти України стала каталізатором національної свідомості українського суспільства, впливаючи на різні аспекти його формування. Першочергово важливо зрозуміти, що військова агресія - це не лише загроза для територіальної цілісності, але й прямий вплив на психологію та самосвідомість нації. Українське суспільство бореться з викликами, що вимагають спільної відповіді та об'єднання під час воєнних подій. Мета повідомлення – проаналізувати особливості національної самосвідомості українського суспільства та вплив військової агресії на активізацію її формування.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Зубкевич Ю.В. Військова агресія як каталізатор національної свідомості українського суспільства/ Ю.В. Зубкевич, А.О. Широких // Розвиток національної свідомості та національної ідентичності особистості у воєнний та повоєнний періоди : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (29-30 листоп. 2023 р. м. Рівне) / упоряд. Р. В. Павелків, Н. В. Корчакова. - Рівне : РДГУ, 2023. - С. 51-52.
Ключові слова: Військова агресія, національна свідомість, українське суспільство.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 18 Січ 2024 10:17
Останні зміни: 18 Січ 2024 10:17
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12343

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу