Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ СТРЕСУ НА САМОПОЧУТТЯ ЛЮДИНИ ТА ЇЇ ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ

Артемук О. та Джеджера О.В. (2023) ВПЛИВ СТРЕСУ НА САМОПОЧУТТЯ ЛЮДИНИ ТА ЇЇ ЖИТТЄДІЯЛЬНІСТЬ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 3-4.

[img]
Перегляд
Текст
Артемчук О., Джеджера О.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Стрес – це реакція організму на будь-яку загрозу. Це психічний стан напруги і збудження у вигляді сильних емоцій, не типової поведінки або ж оборони, що відбуваються у людині. Намагатись боротись зі стресом це те ж саме, що боротьба з самим собою. Тема стресу на сьогодні є дуже поширеною, в Україні рівень стресу збільшився в рази через війну. Кожного дня десятки, сотні та тисячі людей потерпають від стресу вдома, на роботі, під час навчання тощо. Тема вливу стресу на життя людини зараз активно обговорюється та набирає обертів. Мета статті – дослідити вплив стресу на життя людини.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Артемук О. Вплив стресу на самопочуття людини та її життєдіяльність / О. Артемук; наук. кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 3-4.
Ключові слова: життєдіяльність, самопочуття, стрес.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 01 Лют 2024 10:02
Останні зміни: 01 Лют 2024 10:03
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12469

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу