Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ЕМОЦІЙ НА ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ'Я ОСОБИСТОСТІ

Болюх Н. та Джеджера О.В. (2023) ВПЛИВ ЕМОЦІЙ НА ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ'Я ОСОБИСТОСТІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 10-13.

[img]
Перегляд
Текст
Болюх Н., Джеджера О.В..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

На сьогоднішній день все більше людей звертають увагу на своє психічне здоров'я та ставлять його на перше місце. І це вірно, оскільки психічне здоров'я є важливою складовою нашого загального благополуччя та якості життя. Дослідження показують, що емоції можуть бути важливим чинником в збереженні психічного здоров'я. Зокрема, позитивні емоції, такі як радість, задоволення та любов, можуть сприяти зниженню рівня стресу та тривоги, а також покращенню самопочуття та настрою. З іншого боку, негативні емоції, такі як гнів, страх та горе, можуть призвести до погіршення психічного здоров'я, якщо не керувати ними належним чином. Тому важливо розуміти, як емоції впливають на наше психічне здоров'я та навчитися ефективно керувати ними, щоб зберегти психічне здоров'я та досягти більшого щастя та задоволення в житті. Мета дослідження: дослідити вплив емоцій на психічне здоров’я особистості.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Болюх Н. Вплив емоцій на психічне здоровʼя особистості / Н. Болюх; наук. кер. О.В. Джеджера // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 10-13.
Ключові слова: психічне здоров'я, емоції, поведінка людини.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра практичної психології та психотерапії
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 06 Лют 2024 08:58
Останні зміни: 06 Лют 2024 08:58
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12517

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу