Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОКОРЕКЦІЯ НЕЙРОФІЗІОЛОГІЧНИХ ЗВʼЯЗКІВ У ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ

Бугайчук І. та Ставицька О.Г. (2023) ПСИХОКОРЕКЦІЯ НЕЙРОФІЗІОЛОГІЧНИХ ЗВʼЯЗКІВ У ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 23-25.

[img]
Перегляд
Текст
Бугайчук І., Ставицька О.Г..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

За останні роки зростає кількість дітей у яких спостерігаються такі проблеми: імпульсивність, дратівливість, конфліктність, дитина швидко втомлюється, погано засинає, погано запам’ятовує, погано узагальнює, має затримку у формуванні дрібної моторики, труднощі в емоційно-вольовій сфері, труднощі формування мовних процесів, труднощі письма, читання. Мета дослідження - визначити ефективність впливу на нейрофізіологічні зв'язки у дітей з особливими освітніми потребами.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Бугайчук І. Психокорекція нейрофізіологічних звʼязків у дітей з особливими освітніми потребами / І Бугайчук; наук. кер. О.Г. Ставицька // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 23-25.
Ключові слова: психокорекція, нейрофізіологічны звʼязки, діти з особливими освітніми потребами.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 07 Лют 2024 09:00
Останні зміни: 07 Лют 2024 09:00
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12526

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу