Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ «БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ » З ТОЧКИ ЗОРУ ПСИХОЛОГІЧНОЇ НАУКИ

Гудовсек С. та Павелків Р. (2023) СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ «БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ » З ТОЧКИ ЗОРУ ПСИХОЛОГІЧНОЇ НАУКИ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 34-37.

[img]
Перегляд
Текст
Гудовсек С., Павелків Р..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

З уваги на глобальні трансформації та нестабільність українського суспільства безпека посідає особливе місце в структурі суспільних цінностей, саме через безпеку реалізуються всі інші людські можливості: на життя, на свободу, на самореалізацію. Незважаючи на широке опрацювання вченими окремих психологічних аспектів безпеки особистості та формування змісту безпек життєдіяльності, досі не розкрито сутність формування основ змісту безпеки життєдіяльності у процесі підготовки здобувачів вищої освіти.Мета дослідження – розкрити сутність поняття «безпека життєдіяльності» з психологічного аспекту.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гудовсек С. Сутність поняття «безпека життєдіяльності» з точки зору психологічної науки / С. Гудовсек; наук. кер. Р. Пвелків // Студентський дайджест : зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 34-37.
Ключові слова: психологічна безпека, поняття, теоретичні підходи, концепції.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 07 Лют 2024 10:51
Останні зміни: 07 Лют 2024 10:51
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12548

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу