Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ НА РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ

Корчака Ф. та Корчакова Н.В. (2023) ВПЛИВ ВІЙСЬКОВОЇ АГРЕСІЇ НА РОЗВИТОК НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 65-66.

[img]
Перегляд
Текст
Корчака Ф.,Корчакова Н.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Національна ідентичність – унікальний конструкт індивідуальної психіки, який визначає позиції особистості щодо своєї національної приналежності та ставлення до всіх процесів, що відбуваються у національній спільноті. Головною ознакою національної ідентичності, є національна свідомість. Структура національної ідентичності складається з когнітивного, конативного та афективного компонентів, що в сукупності виконують наступні функції: пізнавальну, комунікативну, емоційну, компенсаторну, ідеологічну, інструментальну. Мета повідомлення полягає у розкритті ідеї трансформування національної ідентичності української молоді в умовах війни.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Корчака Ф. Вплив військової агресії на розвиток національної ідентичності української молоді / Ф. Корчака, Н. Корчакова // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 65-66.
Ключові слова: військова агресія, національна ідентичність, українська молодь.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 13 Лют 2024 09:44
Останні зміни: 13 Лют 2024 09:44
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12588

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу