Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

КРЕАТИВНІСТЬ ЯК ФАКТОР УСПІШНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ

Мартюченко К. та Кулакова Л.М. (2023) КРЕАТИВНІСТЬ ЯК ФАКТОР УСПІШНОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 80-82.

[img]
Перегляд
Текст
Мартюченко К., Кулакова Л.М..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Сучасне суспільство, активно функціонуючи, розвивається з великою швидкістю, що, безумовно, іноді породжує складні, неоднозначні і суперечливі ситуації. Розвиток науки і розширення інформаційного простору задають високий рівень конкуренції і посилюють темп можливих змін, які стосуються різноманітних сторін життя людини. З однієї сторони, дана ситуація надає можливості для успішної самореалізації особистості в усіх сферах діяльності. З іншої ж - сучасні умови пред’являють і високі вимоги до здатності приймати рішення самостійно, розробляти і реалізовувати нестандартні і принципово нові ідеї, застосовувати гнучкість в поведінці при вирішенні різноманітних завдань. Всі ці характеристики входять до поняття креативності. Мета дослідження – вивчення впливу властивостей креативності на вибір стратегії самореалізації особистості.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Мартюченко К. Креативність як фактор успішної самореалізації особистості / К. Мартюченко; наук. кер. Л.М. Кулакова // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 80-82.
Ключові слова: самореалізація особистості, стратегіїї самореалізації, креативність.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 16 Лют 2024 08:57
Останні зміни: 16 Лют 2024 08:57
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12620

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу