Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ФЕНОМЕНА ПРОКРАСТИНАЦІЇ У СТУДЕНТСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Сабат Є. та Назарець Л.М. (2023) ОСОБЛИВОСТІ ФЕНОМЕНА ПРОКРАСТИНАЦІЇ У СТУДЕНТСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 108-110.

[img]
Перегляд
Текст
Сабат Є., Назарець Л.М..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

У сьогоднішньому суспільстві з його стресогенністю та стрімкими змінами, що відбуваються навколо, проблема уникання та відкладання виконання завдань на потім істотно загострюється. Така поведінка, зрештою, може призводити до зниження результативності та ефективності їх виконання, і загалом матиме негативний вплив на подальший розвиток та самореалізацію особистості. Прокрастинатори схильні до затягування виконання завдань, перекладання своєї відповідальності на інших, що безумовно впливає на успішність здобувачів освіти, а також на якість навчальної діяльності загалом. Тому важливість і необхідність подальшого вивчення феномена прокрастинації у студентському середовищі не викликає сумніву. Метa повідомлення – здійснити теоретико-емпіричне дослідження особливостей прояву прокрастинації серед студентської молоді.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Сабат Є. Особливості феномена прокрастинації у студентському середовищі / Є. Сабат; наук. кер. Л.М. Назарець // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 108-110.
Ключові слова: психологія студентів, спілкування студентів, феномен прокрастинації.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Лют 2024 11:58
Останні зміни: 20 Лют 2024 12:12
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12652

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу