Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ СУГЕСТИВНОСТІ ЯК ФАКТОРУ УЗАЛЕЖНЕНИХ ФОРМ ПОВЕДІНКИ В ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ

Ткачук О. та Березюк Т.П. (2023) СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ СУГЕСТИВНОСТІ ЯК ФАКТОРУ УЗАЛЕЖНЕНИХ ФОРМ ПОВЕДІНКИ В ЮНАЦЬКОМУ ВІЦІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.7). с. 120-123.

[img]
Перегляд
Текст
Ткачук О., Березюк Т.П..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Сучасні умови розвитку українського суспільства зумовлюють істотні зміни у структурі особистості. Тому актуальність дослідження визначається проблемою психологічних алгоритмів формування узалежнених форм поведінки та факторів, що мають істотний вплив на їх виникнення в підлітковому віці. У процесі виникнення узалежнення важливу роль відіграють психологічні особливості індивіда, що призводять до формування адиктивної поведінки. Вивчення цих явищ дозволить організовувати якісний процес виховання майбутніх поколінь – психологічно стійких та здорових особистостей. Важливо зауважити, що багатозначність поняття «сугестивних впливів» та труднощі у процесі здійснення його дослідження, потребують індивідуального підходу стосовно систематизації наукових даних в обґрунтованій методологічній площині. Мета дослідження – теоретичне обґрунтування психологічних характеристик сугестивності як фактору узалежнених форм поведінки в юнацькому віці.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ткачук О. Соціально-психологічні аспекти сугестивності як фактору узалежнених форм поведінки в юнацькому віці / О. Ткачук; наук. кер. Т.П. Березюк // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 7. - С. 120-123.
Ключові слова: юнацький вік, психологія поведінки, форми поведінки, сугестивність,
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 20 Лют 2024 13:34
Останні зміни: 20 Лют 2024 13:34
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12665

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу